Andreas Jansson

 En rutinerad trubadur med blandad och bred repertoar. Många års erfarenhet har gjort att Andreas har ögat för vad publiken vill ha. Jobbar både helt akustiskt och med backtracks. Mingel musik, middagsunderhållning eller party musik finns på menyn.

 Utgår ifrån Enköping.

 

Bild kommer inom kort.

 

 

 

Peter Ericson

 Trubadur med bred repertoar som sätter en nöjd publik i första hand, inte storleken. Spelar allt ifrån helt akutiskt till med

bakgrunder. Syr ihop kvällen efter era önskemål.

Utgår ifrån Avesta.

 

peter2.jpg 

 

Jocke Göransson

Underhållare med många års erfarenhet. Har medverkat vid dom flesta typer av arrangemang. Startade som underhållare på egen hand 1986 och har spelat på heltid sen 1990. Företagsarrangemang, folkparken, fjällhotellet, föreningar, organisationer, köpcentrat m.m.. är uppdragsgivarna. Är inte bara underhållare utan flitigt anlitat som konferencier.Spelar allt ifrån visa till dom senaste hitsen. Kan vara "basic" med bara gitarren eller låta som ett helt band.

 I år 2011 firar Jocke 25år som underhållare/ trubadur!

Utgår ifrån Söderköping.

jocke2.jpg

Tobbe Svensson

Partyunderhållning – En blandning av de bästa låtarna genom tiderna, framförs av en person som låter som ett helt band! Full produktion med rejält tilltaget ljud och ljus, och givetvis rökmaskin.

 Akustisk underhållning - Här bjuds publiken på all typ av musik, framfört med endast gitarr och sång, perfekt för att skapa en trivsam atmosfär under middagen eller minglet.

Utgår ifrån Eskilstuna.

 Bild20022_tobbe.jpg

JR The Sound of Rock´n Roll

Jörgen Rhodén jobbar som Rock'n' Roll Entertainer under artistnamnet J.R. Jörgen åker runt hela vårt långa land, och spelar på pubar, krogar, nattklubbar, festivaler, privata fester, företag och så vidare... Detta har han gjort under namnet J.R. sedan 1992, och sedan 1997 på heltid. Behöver man säga mera The Sound of Rock´n Roll!

Utgår ifrån Göteborg.

jr_2008_thumb.jpg

 

 

 
stäng