Aktiviteter - Underhållning - Koncept

Musikfrågesport

Musikfrågesport är en enkel och lättsam underhållning där alla är delaktiga och man får lära sig något nytt varje gång. En ledare som spelar och sjunger och leder frågesporten. Passar alla storlekar på grupper.

 

Tidsåtgång ca. 1 timme 

 musikfragesport_tabell_bakg.jpg

 

Schlagerfrågesport

Går till på samma sätt som en vanlig musikfrågesport men här är all energi satsad på schlagerns fantastiska värld. I denna tävling finns allt ifrån 60-talets glada schlagerlåtar till dagens hits. En grupptävling som passar alla åldrar.

 

Tidsåtgång ca. 1 timme

 

 

Schlagerfestival

Det kanske finns en Carola eller Tommy Nilsson mitt ibland oss. Ca. 10 bidrag som kan framföras av en enskild artist eller i grupp. Musikbakgrunder och texter finns att tillgå. En ledare som agerar programledare och körsångare. Naturligtvis utser vi en jury så att vi kan kora en rättmätig vinnare. Danssteg och tidsenlig klädsel premieras. Ledaren underhåller och peppar publiken medans deltagarna förbereder sig.

 

Tidsåtgång ca. 2 timmar

 

Femkamp

Diverse roliga tävlingar som höjer pulsen.

 

Salsafest

En riktigt rolig aktivitet där man får lära sig grunderna i salsa av profissionella dansare. Man kan göra denna aktivitet som bara en danskurs eller fortsätta kvällen i salsans tecken  med dj eller levande musik.

 

Så kan det låta

En version av det populära TV-programmet men här får alla vara med.                           systrarna3.jpg

 

Tidsåtgång ca. 1,5 timmar

Karaoke med värd

Det finns många oupptäckta talanger...

 

Hela Huset Gungar

Något för alla coverband, artister, trubadur, dj, dansband m.m.

 

Middagsunderhållning

Vi har flera middagsshower som höjer stämmningen rejält. Korta inhopp mellan rätterna och en liten längre show vid kaffet.

 

Trubadurer och duos helkvällsupplägg 

Exempel på helkvällsupplägg

* Mingelmusik till fördrinken

* Middagsunderhållning

* Musikfrågesport till kaffet

* Party/dans

Centrumunderhållning

Aktiviteter och underhållning för köpcentrat.

Barnkaraoke, sandwichgubbar, gatumusikanter, trollkarlar, ansiktsmålning, barnunderhållning med både kända och okända artister, skivsigneringar, tema aktiviteter m.m.

 promenad_clownen_sam.jpg

Allsång

Svenska folket älskar att sjunga tillsammans !

En härlig allsångsshow, vi skapar vårt eget Skansen! Allt ifrån Ledin, Gärdestad & Uggla till Taube & dom klassika svenska sommarvalserna, samt massor av folkära gamla dängorna där emellan. Alla älskar att sjunga med, klappa händerna & stampa takten. Ett husband sköter den musikaliska delen och naturligtvis har vi en allsångsledare som leder sången och dompterar publiken. Kanske någon vill gästa orkester och framföra en låt, eller ta över allsångsledarrollen för en stund?

Sånghäften finns själklart med i paketet.

Allsång är en spontan underhållning, allt kan hända och alla är delaktiga!

Denna aktivitet passar arrangemang där man vill känna samhörighet och gemenskap. Konferensen, festivalen, årsfesten, kickoffen, torgdagar, folkparken...

 

Tidsåtgång ca. 1 timme

 

Bilda ditt eget band

Alla har väl haft en dröm att få spela i ett band och några har gjort eller gör men för dom allra flesta har det bara blivit en dröm. Här får man chansen tillsammans med sina kollegor möjligheten att för en dag vara en del av ett band. Under ledning av duktiga musikanter får handledning för att ta sig an utmaningen att spela ett instrument. Vi avslutar aktiviteten med en minikonsert där grupperna får framföra sina låtar.

Om ni är en stor grupp är det en fördel att ha en aktivitet till parallellt så att alla är aktiverade eftersom vi måste dela gruppen i mindre delar.

 gpointfive_webb01.jpg

Personalfesten

Den kompletta underhållningen till er personalfest!

 

* Mingelmusik - när gästerna anländer

* Middagsunderhållning / show

* Efter middagen fyller vi utbudet efter era önskemål artist, coverband, partytrubadur, karaoke, dj, dansband kanske flera av alternativen

 

Schlagerbar

Det finns inget folk som älskar schlager mer än svenskarna. Sverige har skördat stora framgångar i de internationella schlagersammanhangen. Detta är en chans att få höra alla de härliga svenska och utländska favoriterna igen. En DJ som ser till att stället kokar av schlagers + en liveartist som framträder en gång i halvtimmen.

 

 Westernfest

Vem gillar inte indianer och cowboys...

Musik, mat och utsmyckning som gör att den rätta stämmningen infinner sig.  storbild_loggo_MA.jpgtrinity.jpg

 

 
stäng